Immokantoor Pické: Uniek in de streek
Immokantoor Pické: Uniek in de streek

Immokantoor Pické: Uniek in de streek

Immo Pické is in de laatste jaren uitgegroeid tot het snelst groeiende immokantoor van Sint-Pieters-Leeuw en omgeving. Dankzij onze ervaring en ruime marktkennis beschikken wij over alle troeven voor een zorgeloze verkoop of verhuur. Onze successleutel: passie, kennis en ervaring.

Uniek aan het Immokantoor Pické is de uitgebreide juridische, fiscale, stedenbouwkundige en bancaire ervaring. De zaakvoerders van ons kantoor zijn Pieter en Hugo Pické. Pieter Pické is van opleiding notarieel jurist en erkend vastgoedmakelaar en fungeert eveneens als lid van de opleidingsraad en lector van masterproeven in de opleiding notariaat aan de Vrije Universiteit Brussel. Hugo Pické heeft meer dan 30 jaar ervaring in de juridische en fiscale sector, als successiespecialist, grootvermogensbeheerder en fiscalist. Door deze uitgebreide kennis begeleiden wij onze klanten ook in moeilijkere procedures, denk maar aan onbekwame verkopers, verkopers in collectieve schuldenregeling, minderjarige verkopers, complexere panden waarbij er dient gezorgd te worden voor een basisakte, afsplitsing, verkavelingen of verkopen met pachtafstand.
Matthias Pické, Jonathan Willen en Kevin Van Laethem vormen het gedreven commercieel team van ons kantoor. Zij beginnen aan hun opdracht eenmaal het vastgoeddossier volledig is samengesteld, wat de garantie geeft aan de potentiële kopers, dat zij met kennis van zaken en met een gerust hart tot één van de belangrijkste vastgoedtransacties van hun leven kunnen overgaan. Om onze service nog te optimaliseren kan U onze panden niet enkel overdag, maar ook 4 avonden in de week en op zaterdag, bezoeken.
Dit alles wordt op technisch, administratief en juridisch vlak in goede banen geleid door onze senior office manager Nikki Oosters, onze notarieel juriste Caroline De Coster en vastgoedmedewerkster Alicia Bergmans. Zij zorgen ervoor dat alle taken goed op elkaar afgestemd zijn en vormen de drijvende kracht achter ons commercieel team.

Als laatste onofficieel lid van ons team hebben we Eliane Coudron (mama van Pieter en Matthias), die op logistiek vlak het kantoor helpt waar nodig en die de steun en toeverlaat is van het gehele team.

Kortom, een hecht, dynamisch en familiaal kantoor waarop U kan vertrouwen bij één van de belangrijkste stappen in uw leven.

Kom gerust eens langs!

Contacteer ons

Het team

 • Pieter Pické

  Pieter Pické

  BIV 509419

  Zaakvoerder en notarieel jurist - Erkend Vastgoedmakelaar

 • Hugo Pické

  Hugo Pické

  Zaakvoerder en fiscalist

 • Jonathan Willen

  Jonathan Willen

  BIV 514326

  Erkend Vastgoedmakelaar

 • Matthias Pické

  Matthias Pické

  BIV 516294

  Stagiair-Vastgoedmakelaar

 • Nikki Oosters

  Nikki Oosters

  Office Manager

 • Caroline De Coster

  Caroline De Coster

  Notarieel juriste

 • Kevin Van Laethem

  Kevin Van Laethem

  BIV 517826

  Stagiair-vastgoedmakelaar

 • Alicia Bergmans

  Alicia Bergmans

  Vastgoedmedewerkster