Referenties

Referenties

Wat zeggen onze klanten?

 • Immo Pické staat garant voor een efficiënte en betrouwbare opvolging en afhandeling van uw dossier. Ben blij kennis te hebben mogen maken met een topteam dat professionalisme en transparantie hoog in het vaandel draagt. Eén en al tevredenheid wat mij betreft. Men zegge het voort.

  Daniel De Beus

 • Gepersonaliseerde service, grondige studie van het dossier en advies op maat van de klant, Pieter en zijn team zijn professioneel, discreet, heel toegankelijk voor alle vragen die je maar kan hebben hebben kennis van zaken, kortom: een topteam en een echte aanrader.

  Viviane Meerschaert

 • Dit immokantoor is als familiebedrijf een echte aanrader voor de verhuur van uw eigendom. Zeer professionele bijstand door Pieter en zijn team van het begin tot de afhandeling van uw dossier!
  Alles wordt tot in de detail verwerkt. Bij hen ben je geen dossiernummer maar wordt je als mens respectvol behandeld wat voor mij een groot pluspunt was.
  Dikke merci aan het team Immo Pické

  Nicole Van Den Moortel

 • Bij deze wens ik het voltallige team van jullie kantoor hartelijk te danken voor de fijne samenwerking van afgelopen maanden.
  Professioneel, het was af! Van A tot Z tot in alle details vakkundig afgewerkt.
  Ik zal dan ook niet nalaten om jullie aan te bevelen bij familie, vrienden en kennissen.

  Geert Danneels