Verkopen met Immo Pické

Verkopen met Immo Pické

Uw onroerend goed verkopen is een belangrijke beslissing en voor velen een grote stap. Wenst U hierbij een professionele begeleiding van A tot Z, een verkoop zonder zorgen en dit aan de best mogelijke prijs, dan bent U bij Immo Pické aan het juiste adres. 

Vraag uw schatting aan

Stappenplan

Gratis en vrijblijvende schatting

Wij ontmoeten U graag tijdens een vrijblijvend bezoek aan Uw onroerend goed om ons in staat te stellen een schriftelijk, uitgebreid en gedetailleerd schattingsverslag voor U op te stellen. Dit schattingsverslag wordt nadien met U persoonlijk overlopen zodat wij U de pluspunten en minpunten van Uw onroerend goed kunnen toelichten en samen de gepaste verkoopstrategie kunnen uitwerken.

Opmaak van het verkoopdossier

Het opmaken van een verkoopdossier en de verkoop van een onroerend goed wordt steeds complexer. Er komt meer en meer bij kijken. Immo Pické neemt deze zorgen allemaal op zich en zorgt ervoor dat Uw verkoopdossier volledig wordt samengesteld. Wij zorgen onder meer voor de aanvraag van alle noodzakelijke attesten, de opmaak van de verkoopovereenkomst, een gratis overlijdensverzekering voor Uw koper en een perfecte, juridische ondersteuning gedurende het volledig verkoopproces. Kortom, een verkoop zonder zorgen.

Publiciteit

Ons kantoor zorgt ervoor dat Uw pand perfect in beeld komt en de best mogelijke publiciteit geniet. Dit niet alleen op de portaalwebsites of op onze eigen website, maar ook in plaatselijke en regionale tijdschriften of kranten en in onze vernieuwde digitale etalage. Ook ons uitgebreid lokaal netwerk en de duizenden wachtende kandidaat-kopers in ons klantenbestand worden vanaf dag 1 persoonlijk verwittigd, om zo de verkoop van uw onroerend goed op de meest gunstige manier te kunnen realiseren.

Goed opgeleide en zeer gemotiveerde medewerkers

Het team van Immo Pické bestaat uit een jong en dynamisch team dat steeds voor U klaar staat. Geen vraag of moeite is te veel en door ons diep geworteld netwerk in onze streek, beschikken wij over een uitgebreid netwerk van contacten, vakmannen, klanten en kennissen. Kortom, wij staan steeds voor U klaar en dit zowel overdag, ’s avonds als op zaterdag.

Juridische en administratieve begeleiding tot bij de notaris

Onze opdracht stopt niet wanneer wij een koper hebben gevonden voor Uw pand. Onze notarieel juristen zorgen samen met Uw notaris voor de opmaak van de verkoopovereenkomst en begeleiden U eveneens tot bij de ondertekening van de akte bij de notaris. Ook voor de overnamedocumenten van de nutsmaatschappijen zorgen wij.

Een tevreden klant

Onze enige missie bij de verkoop van uw pand is U tevreden maken. Wanneer onze klanten tevreden zijn, is Immo Pické dit ook. Bent U onze volgende tevreden verkoper?