Verhuren met Immo Pické

Verhuren met Immo Pické

Uw pand verhuren vereist steeds meer en meer vakkennis. De huurwetgeving is de laatste jaren steeds in verandering en bijgevolg zeer complex. Wenst U bij de verhuur van Uw onroerend goed de ondersteuning van een professionele partner, neem dan zeker contact op met Immo Pické.

Over ons
Gratis en vrijblijvende bepaling van de huurprijs

Gratis en vrijblijvende bepaling van de huurprijs

Wij ontmoeten U graag tijdens een vrijblijvend bezoek aan Uw onroerend goed om ons in staat te stellen de correcte huurprijs van Uw pand te bepalen en waarbij we U de kenmerken van Uw onroerend goed kunnen toelichten en samen de gepaste verhuurstrategie kunnen uitwerken.

Opmaak van het verhuurdossier

Opmaak van het verhuurdossier

Zelfs een verhuurdossier opmaken wordt steeds meer een juridische zaak. Er komt steeds meer bij kijken. Immo Pické neemt deze zorgen graag op zich en zorgt ervoor dat uw verhuurdossier volledig wordt samengesteld. Wij zorgen onder meer voor de aanvraag van de nodige attesten, de opmaak en de registratie van de huurovereenkomst en een perfecte juridische ondersteuning gedurende het volledig verhuurproces. 

Publiciteit

Publiciteit

Ons kantoor zorgt ervoor dat Uw pand perfect in beeld komt en de best mogelijke publiciteit geniet. Dit niet alleen op de portaalwebsites of op onze eigen website, maar ook in plaatselijke en regionale tijdschriften of kranten en in onze vernieuwde digitale etalage. Ook ons uitgebreid lokaal netwerk en de duizenden wachtende kandidaat-huurders in ons klantenbestand worden vanaf dag 1 persoonlijk verwittigd, om zo de verhuur van Uw onroerend goed op de meest gunstige manier te kunnen realiseren.

Goed opgeleide en zeer gemotiveerde medewerkers

Goed opgeleide en zeer gemotiveerde medewerkers

Het team van Immo Pické bestaat uit een jong en dynamisch team dat steeds voor U klaar staat. Geen vraag of moeite is te veel en door ons diep geworteld netwerk in onze streek, beschikken wij over een uitgebreid netwerk van contacten, vakmannen, klanten en kennissen. Kortom, wij staan steeds voor U klaar en dit zowel overdag, ’s avonds als op zaterdag.

Juridische en administratieve begeleiding tot het einde

Juridische en administratieve begeleiding tot het einde

Onze opdracht stopt niet wanneer wij een geschikte huurder (grondige screening) hebben gevonden voor Uw pand. Immo Pické zorgt daarnaast voor de opmaak en de registratie van Uw huurovereenkomst. Ook voor de documenten van de nutsmaatschappijen zorgen wij. Kortom, een verhuur zonder zorgen.

Plaatsbeschrijving

Plaatsbeschrijving

Indien U wenst hebben wij eveneens een betrouwbare partner voor de opmaak van Uw plaatsbeschrijving. Dit wordt volledig door ons gecoördineerd, voorafgaand aan de intrede of uittrede van Uw huurder.

Een tevreden klant

Een tevreden klant

Onze enige missie bij de verhuur van Uw pand is U tevreden maken. Wanneer onze klanten tevreden zijn, is Immo Pické dit ook. Bent U onze volgende tevreden verhuurder?